Vacatures

IDB Groep

Werken bij DigiOffice (onderdeel van IDB Groep)

Ben je creatief, heb je passie voor internet- en databasetoepassingen én interesse in de nieuwste ontwikkelingen? Ben je in staat om op Agile werkwijze zelfstandig en samen met collega’s, technisch specialisten en klanten onze zelfontwikkelde software uit te breiden, te verbeteren en te vernieuwen?

 

Draag bij aan ontwikkeling

 

Wij zijn een ICT bedrijf waar ontwikkelaars ons product DigiOffice in huis ontwerpen en realiseren. DigiOffice is webbased software met krachtige elementen als document management (DMS), relatiebeheer (CRM) en huisstijlautomatisering en nauw geïntegreerd in Microsoft Office en Office 365.

 

Als C# ontwikkelaar draag je direct bij aan de ontwikkeling van onze producten zodat deze naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Plezier in je werk hebben, samen successen vieren. Dat is werken bij IDB Groep.

 

Passen onze organisatie en deze uitdaging bij jou? Dan ben je wellicht de juiste persoon om als nieuwe collega bij ons aan de slag te gaan als:

C# ontwikkelaar

Voltijd (32-40 uur/week)

Locatie/Standplaats

Woerden

 

Profiel

Je maakt straks deel uit van een team dat bestaat uit 11 gedreven en gespecialiseerde softwareontwikkelaars en 2 testers. Je bent leergierig, hebt een passie voor speur- en ontwikkelwerk en een goed ontwikkeld analytisch vermogen.

 

Werkzaamheden

Je voert aan de hand van een functioneel/technisch ontwerp de realisatie uit van een onderdeel van DigiOffice. Je werkt in een scrum team met andere programmeurs en de product manager aan de ontwikkeling van een nieuw onderdeel binnen het product, zowel front- als backend. Je onderhoudt de software en lost problemen op die gemeld worden door de klant of door onze eigen afdeling Consultancy, in nauw overleg met de scrummaster.

 

Opleiding en ervaring

Dit is wat we van je vragen:

●  HBO werk- en denkniveau.

●  Technische kennis van:

      ●  C# / .NET / .NET standard

      ●  API-ontwikkeling

      ●  Unit-tests

      ●  Niet noodzakelijk, wel een pré:

     ●  ASP.NET Webforms

      ●  HTML / CSS

      ●  O/R Mapper

      ●  Xamarin

●  Streven naar het SOLID principe

●  Minimaal 4 jaar praktische ervaring op niveau

●  Hands-on mentaliteit

●  Passie voor nieuwe technieken

●  Motivatie om te leren en te certificeren

●  Goed kunnen werken in teamverband

●  Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

●  Woonachtig in Woerden of directe omgeving is een pré

 

Dit is wat we je bieden:

Een uitermate afwisselende baan in een team van ervaren collega’s. Een goede werkplek en gevarieerde projecten in diverse onderdelen van DigiOffice. De gelegenheid om jezelf te ontwikkelen via trainingen en certificeringen. Een goed salaris in overeenstemming met je leeftijd en ervaring.

 

DigiOffice

DigiOffice is net als IDB4ict onderdeel van IDB Groep. Ons doel is bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter te laten verlopen en op die manier het succes van ondernemingen te vergroten. Onze diensten en oplossingen worden in diverse branches gebruikt (o.a. zakelijke dienstverlening, accountancy, bouw, onderwijs, zorg, productie). IDB Groep beschikt met IDB4ict over een professioneel team van specialisten dat een complete netwerk- en communicatieomgeving kan inrichten en bewaken. Onder onze klanten rekenen we zowel kleine bedrijven als internationaal opererende ondernemingen. IDB Groep is opgericht in 1987 en telt ongeveer vijftig medewerkers.

 

Contactgegevens
Durf jij deze uitdaging aan als C# ontwikkelaar? Stuur ons je cv door en schrijf in de motivatie waarom jij een waardevolle toevoeging bent voor DigiOffice naar: IDB Groep t.a.v. Niels van der Steenhoven, Vijzelmolenlaan 2, 3447 GX Woerden of per e-mail onder vermelding van referentienummer 20194VAC naar info@idbgroep.nl.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Niels van der Steenhoven, Directeur Ontwikkeling, via telefoonnummer 0348 - 465500.

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Home

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

 

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement